Despre noi

Etichete

Un produs Blogger.
marți, 28 iunie 2011

Jumelage 2011!

Pe data de 29.06.2011 în comuna Cornu sosesc delegații din trei țări ale spațiului european. Este vorba despre delegația localității Mûrs-Érigné din Franța, delegația localității Egeln din landul Saxonia-Anhalt, Germania și delegația localității Bzenec din sud-estul Moraviei, Republica Cehă.

Această reuniune, fără precedent în comuna Cornu, se dorește a fi pasul de început care să marcheze extinderea înfrățirii dintre oameni, localități, țări, sub mottoul european Unitate prin diversitate!

Asociația Prietenii Cornului – responsabilă cu lărgirea înfrățirii, Consiliul local Cornu împreună cu primarul Cornel Nanu, și de ce nu, întreaga comunitate din Cornu, au pregătit pentru cei 27 de delegați o serie de manifestări culturale, artistice, sociale care să prezinte viața, preocupările, aspirațiile și idealurile comunității cornene.

Președintele Asociației Prietenii Cornului a ținut să adreseze membrilor asociației un mesaj, mesaj ce se regăsește și în Programul de activități care vor fi desfășurate în perioada 29.06 – 06.07.2011.
pag-00

Pe măsură ce evenimentele se vor derula vom reveni cu amănunte!

Vă așteptăm să reveniți!
coperta0

0 comentarii: